Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Iubesc cremsnitul...si sunt convinsa ca nu sunt singura...e prajitura mult iubita a copilariei mele...
Intai am pregatit crema rapid:
Am pus laptele la foc mic sa se infierbante, in el am pus vanilia...am mixat galbenusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul si faina plus amidonul. Cu o cana din cantitatea de lapte am subtiat crema si apoi am turnat totul peste laptele fierbinte si am tinut pe foc aproape 12 minute amestecand tot timpul. Am lasat sa se raceasca.
Foile le-am maruntit, se taie mult mai bine cremsnitul.
Am pus cu mana un strat de foaie maruntita.
Apoi am turnat crema am nivelat bine si am pus si stratul de deasupra de foaie.
Am facut zaharul pudra pentru presarat si in el am pus din nou vanilie. Daaaa cremsnitul meu are multa aroma de vanilie.
Eu l-am servit cu zmeura... ador combinatia asta.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult