super daca nu ma insel eu parca aveai si cu patrunjel sau cu ceva verdeata si stiu ca atre mult ma incantat ideie super trebuie sa incerc si eu felicitari sylvia pt tot si 5 f
Nadina , am facut cuburi din patrunjel oparit si fac la fel si din alte plante aromate. Avcum am testat reteta asta ca mai aveam eu "vegeta mea de casa" facuta din legume maruntite cu robotul crude, f buna si aceea dar se era chiar omogena, acum cu astea in aburi a iesit chiar cum vroiam si amestecul cu ulei de masline, piper si sare le da un gust excelent
wow! sunt total de acord cu ele! eu nu mai consum vegerta si cuburi din comert de 2 ani minim ! e unul din cele mai tari tipsuri citite pe aici! fffffff tare! felicitari! bV!
Cristinne in primul rand felicitari tie pentru bucatareala m-ai impresionat . Cu cuburile de mult testez retete de "vegeta" pentru ca sincer vorbin are si ea rolul ei si un gust aparte . Am descoperit ca legumele in combinatie cu sare si alte condimente dupa ce stau o vreme impreuna au acelasi gust pronuntat , mai pronuntat ca si gustul initial, care da foarte bine la orice mancare. Ma bucur ca ti-a placut reteta promit sa mai vin cu retete de genul asta