Cum se face sucul de rosii cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 16 Oct 2011 | 10335 vizualizari

COMENTARII (44)

nadina73 1

16.10.2011, 23:50

ha ha sant prima ,te-am prisn Roxy imi place la nebuni esi mai ales receeeeeeeeeeeeeeeeeee

RuxyRux 1

16.10.2011, 23:51

Scumpa si draga mea Nadinaaa stiai tu ca imi era dor de tine si mie imi place mult...si e minunat pregatit in casa

ela 1

16.10.2011, 23:51

ce culoare

RuxyRux 1

16.10.2011, 23:53

Multumesc iubita mea Ela

danakarin 1

16.10.2011, 23:53

arata super le-ai maruntit cu coaja cu tot??

ela 1

16.10.2011, 23:54

RuxyRux 1

17.10.2011, 00:03

Da danakarin...am un blender care le transforma intr-un suc catifelat

nadina73 1

17.10.2011, 00:05

Iubita mea si mie mie dor de tine ,de voi de toate va urmaresc ...............asa mai din umbra ,dar nu scap nimic

RuxyRux 1

17.10.2011, 00:06

Nadinuta mea draga esti o bucurie O pup si pe Ela draga mea draga...timpul asta ne tine departe uneori...

danakarin 1

17.10.2011, 00:27

Ala blender !!

carmenvlad 1

17.10.2011, 05:54

Arata minunat si cred ca este delicios. 12 kg de rosii? Rosiile bune, sanatoase sunt secretul dar gospodina are ultimul cavant. Bravo...!

adasev12 1

17.10.2011, 09:00

ruxy, ai pus rosiile cu seminte cu tot? si sta asa, nu fermenteaza????

diaconta 1

17.10.2011, 09:25

minunat si aromat

Cris2711 1

17.10.2011, 09:59

Ruxy arata minunat si cu siguranta delicios

mena29 1

17.10.2011, 11:27

Sti ca tot ce-i facut de tine imi place

aziz 1

17.10.2011, 11:31

jolygina 1

17.10.2011, 13:03

foarte bun

Rocsi 1

17.10.2011, 14:28

merge de minune la sosuri,ciorbe,tocanite...vreau si eu ca sigur ti-a iesit mult

alinutzika 1

17.10.2011, 15:07

tare bun

gaby_gabytza 1

17.10.2011, 15:21

ce culoare

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:11

danakarin...e chiar Ferrari blenderelor...eu zic ca e de mare senzatie...a meritat toti banii pana la ultimul cent

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:11

carmenvlad, ce draguta esti...multumesc tare mult de vizita si aprecieri

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:13

Ada iubita mea...pai uite ce rosii am avut fara seminte...iar la blender sosul iese ca o catifea...plus ca e fiert nu are de ce sa fermenteze are si busuioc zahar, sare...deci no problem..ah si inca ceva eu de regula tin la frigider...mai departe nu stiu

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:13

Dia draga mea...multumesc

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:14

Cris scumpa mea..chiar delicios...ce vizite placute si tu si Mena

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii