Desert cornuri de post in doua culori

de Rocsi in Dulciuri, 24 Noi 2015 | 52883 vizualizari

COMENTARII (55)

DaniChiriac 1

20.03.2017, 15:00

Sună/arătă delicios! Am, totuși, o întrebare: aluatul nu trebuie lăsat puțin la dospit? Mulțumesc și spor la muncă!

Rocsi 1

22.03.2017, 19:08

Buna DaniChiriac. Nu trebuie lasat aluatul la dospit. Numai bine!

Criss 1

10.12.2019, 10:07

gaby_gabytza 1

10.12.2019, 20:05

Minunate îmi plac la Nebunie

Rocsi 1

10.12.2019, 20:53

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane de post