Desert cu miez de lapte

de Panacris in Dulciuri, 21 Apr 2013 | 3539 vizualizari

 

Săptămâna asta, am preparat lucruri inedite și noi! Acum vă prezint un desert inedit!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco,
  • kiwi 1 bucată,
  • jeleu de coacăze verzi 1 plic,
  • merișoare,
  • mentă proaspătă,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu miez de lapte:

Se pune la fiert ca. 500 ml. apă, se adaugă jeleul de coacăze verzi, se lasă la fiert cca. 5 minute, până se omogenizează conținutul. Se începe montarea desertului, se pune pe fundul unui pahar mai special și transparent, un miez de lapte, o felie de kiwi, merșioare, apoi se toarnă puțin jeleu de coacăze verzi, se continuă cu un nou strat, la final se adaugă frunze de mentă și o felie mare de miez de lapte.

Se lasă la răcit și se servește ca atare sau cu adaos de frișcă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata cu frisca