Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mirela0911 in Dulciuri, 28 Feb 2021 | 2168 vizualizari
mirela0911 1
Diana, piciorusul e partea aceea de la baza fursecului care pare usor dantelata. Multumesc mult!
RODIMUR 1
Arată foarte bine...!
dantes 1
Super!
Rahela Velicu 1
vasimur 1
Criss 1
Foarte reusite. Sa stii ca nici faina de migdale nu e chiar atat de fina. Eu am cantarit faina de migdale la fel si zaharul pudra, le-am amestecat si le-am mai rasnit , apoi am cernut amestecul si asa am obtinut o faina fina.
Rodimur multumesc!
Multumesc, Dantes!
Mioara
Vasimur multumesc!
Hmmm ... Criss, deci zici ca nici faina nu e chiar asa fina! Ma mai gandesc atunci ... Multumesc de apreciere!
Valclaudia 1
Rocsi 1
Mie imi place cum ti-au iesit macaronsii! Eu m-am lecuit de la primul esec si asa nu sunt moarta dupa ei!
Panacris 1
Pfff, nu te-ai lăsat! Bravoo!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!