Desert fursecuri spritate, fragede si aromate

de Ina in Dulciuri, 16 Dec 2018 | 6977 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

16.12.2018, 22:01

Simona, eu am de la LIDL, dar inca nu am prins toate chichitele. Sunt momente cand nu cade aluatul si ma chinui mult pana reusesc sa formez fursecul. Depinde mult si de sablonul ales. Mai bune erau formele vechi de biscuiti pe care le puneam la masina de tocat )

Ina 1

16.12.2018, 22:01

Motanel

Adi 1

16.12.2018, 22:07

Bune!

Rocsi 1

16.12.2018, 22:40

Sunt absolut delicioase! As servi zilnic fursecuri, asa mult imi plac!

gaby_gabytza 1

17.12.2018, 06:21

Minunate🤤🤤🤤😍

-Licurici- 1

17.12.2018, 09:12

Sunt perfecte!

CameliaR 1

17.12.2018, 09:43

Ce bine arata! As manca cativa biscuiti facuti de tine alaturi de un pahar cu lapte.

Rahela Velicu 1

17.12.2018, 10:58

Ce frumusele!

Sidy 1

17.12.2018, 13:47

Asa ceva ai putea manca in fiecare zi !

Satisfyyourcravings 1

17.12.2018, 14:38

Arata perfect!

Ina 1

17.12.2018, 19:12

Multumesc din suflet pentru aprecieri si comentarii
Chiar merita sa incercati aceasta reteta!

Panacris 1

17.12.2018, 19:47

madi_marin 1

17.12.2018, 19:56

Sunt foarte frumoase!

oanapl 1

17.12.2018, 21:52

Delicioase si frumoase!

-Marius- 1

18.12.2018, 08:05

dantes 1

21.12.2018, 13:46

Delicioase!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla cu foi de napolitana