Desert gris cu lapte si capsuni

de CameliaR in Dulciuri, 27 Mai 2017 | 3993 vizualizari

COMENTARII (23)

Catalina L 1

27.05.2017, 21:40

foarte reusit

oanapl 1

27.05.2017, 21:49

Super idee! Arata foarte bine!

CameliaR 1

27.05.2017, 21:49

Multumesc!

Constelatialeu 1

27.05.2017, 21:56

Ce dezmat pe capul Fursecutei...

CameliaR 1

27.05.2017, 21:57

Andra_Constantinescu 1

27.05.2017, 21:57

Super!

Lau 1

27.05.2017, 22:04

La cum arăta si cei.mai mofturosi mănâncă

madi_marin 1

27.05.2017, 22:16

ce deliciu!

MotanLaOale 1

27.05.2017, 22:37

Valclaudia 1

28.05.2017, 07:29

dantes 1

28.05.2017, 08:34

Bun!

mirela0911 1

28.05.2017, 09:31

Ce deliciu ai facut! Bravo!

Gherca Daniela 1

28.05.2017, 09:48

super bun!

-Licurici- 1

28.05.2017, 10:06

Yamiii

CameliaR 1

28.05.2017, 10:23

Multumesc frumos!

Rocsi 1

28.05.2017, 11:14

Ce frumos l-ai mai decorat!

Aletta 1

28.05.2017, 11:28

bravooo , arata superrr

CameliaR 1

28.05.2017, 11:50

Multumesc frumos!

Rahela Velicu 1

28.05.2017, 19:22

Super deserT!

CameliaR 1

28.05.2017, 20:05

Merisor 1

29.05.2017, 22:35

CameliaR 1

30.05.2017, 10:52

Adi 1

30.05.2017, 21:55

Foarte bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas