Desert placinta cu mere

de ramo_cata in Prajituri, 12 Oct 2009 | 92601 vizualizari

COMENTARII (16)

Miha 1

12.10.2009, 09:52

ramo_cata 1

16.11.2009, 12:43

laura ma bucur ca ti-a placut

ramo_cata 1

05.12.2009, 15:53

cristina imi pare rau pentru nereusita...nu stiu ce sa zic ..eu reteta asta o fac de cate ori fac placinta cu mere...poate a fost focul prea tare..daca o vei mai face incearca sa verifici blatul din cand in cand,15 minute poate e prea mult..eu atat l-am lasat dar in bucatarie" timpul "nu e batut in cuie...trebuie sa prinda o pojghita dupa care adaugi merele...succes!

ramo_cata 1

12.12.2009, 16:48

sorin spor la treaba si multa multa bafta...

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:20

madi_marin 1

15.05.2010, 09:04

arata foarte bine.....

alinutzika 1

20.09.2011, 15:11

tare buna

ursamihnea 1

19.12.2011, 04:34

Cantitatea de faina trebuie sa fie de trei ori si ceva mai mare daca vrem cu adevarat coca iar temperatura cuptorului ma gandesc ca este destul de importanta. Eu am pus la 160 pentru 40 de minute si acum am crescut la 190 inca vreo 15. Sa vedem

alinutzika 1

08.01.2012, 00:09

ce-mi place!

ramo_cata 1

22.02.2012, 16:06

ursamihnea ..aluatul nu este tare , ca un aluat de palcinta , cat sa intinzi o foaie ..ci ca un aluat ca pentru chec... mai subtire ...

simo_brkic 1

22.02.2012, 16:23

bravooo!!si sunt convinsa ca stii reteta ,ca doar tu ai facuto

mamili 1

07.08.2015, 23:47

Draga ramo_cata mi-a iesit de nu se poate reteta.

* cu o mica modificare:
in loc de 8 am pus 6 linguri de zahar, ptr ca ar fi iesit lesios de dulce, si ai uitat sa mentionezi la ingrediente, o priza de sare in albusurile spuma.
Iar temperatura de final ptr coacere este intr-adevar 45 min. la 160°

Cu multumiri, Monica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu fondant de mere