Desert placinta rulata cu mere si dovleac placintar

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 6 Dec 2018 | 5007 vizualizari

COMENTARII (23)

Merisor 1

06.12.2018, 18:46

Ce culoare frumoasă are umplutura ta!

RODIMUR 1

06.12.2018, 18:49

Arată foarte bine!

MotanLaOale 1

06.12.2018, 18:58

Constelatialeu 1

06.12.2018, 18:58

Mie sa-mi faci una doar cu mere

vasimur 1

06.12.2018, 19:00

Rocsi 1

06.12.2018, 19:01

Pentru mine sa fie o bucata mare cu mereeee!

mirela0911 1

06.12.2018, 19:06

Mie imi place asa!

Andra_Constantinescu 1

06.12.2018, 20:16

Mulțumesc frumos, dragilor!

Rahela Velicu 1

06.12.2018, 20:46

Aromata si delicioasa!

simona72 1

06.12.2018, 21:16

Ce bunătate ne-ai adus! Îmi place mult combinația!

Panacris 1

06.12.2018, 21:20

loredanaaa 1

06.12.2018, 21:50

diaconta 1

06.12.2018, 22:44

Foarte foarte bine arata

Gherca Daniela 1

07.12.2018, 10:11

super!

dantes 1

07.12.2018, 13:24

Buna!

Valclaudia 1

07.12.2018, 20:16

Adi 1

07.12.2018, 20:48

Foarte buna!

Sidy 1

08.12.2018, 08:12

Buna tare ! Si ce fain arata...

-Marius- 1

08.12.2018, 14:12

Andra_Constantinescu 1

08.12.2018, 17:04

Mulțumesc frumos, dragilor!

Bya Ralu 1

08.12.2018, 21:31

super

oanapl 1

08.12.2018, 23:05

Ce bine arata!

gaby_gabytza 1

09.12.2018, 11:33

de revista

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat cu fructe uscate si stafide