Desert prajitura Kati

de Criss in Prajituri, 16 Ian 2011 | 77183 vizualizari

COMENTARII (46)

Criss 1

16.01.2011, 16:23

Mitinita, prajitura asta provine de la o unguroaica cica. Si cum eu sunt jumi-juma, a iesit ceva.

Mitinita 1

16.01.2011, 16:33

ma gandeam eu ca-i ungureasca ,si ele-s pricepute tare. Eu-s de la Csikszereda

mihaelar63 1

16.01.2011, 18:40

foarte gustoasa prajiturica exista si intr-un caiet de-al meu vechi, eu nu am facut de vreo 20 de ani . Kati ast a a facut ravagii prin Ardeal http://www.trilulilu.ro/ar05vtm/a4f92c9a61b4af

Criss 1

16.01.2011, 18:43

Mitinita, eu ma trag din mama unguroaica si tata moldovean.

Criss 1

16.01.2011, 18:44

Merci Mihaela.
Uneori e bine sa mai scoatem vechiturile dela naftalina.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:04

Oauuu Criss...cata munca...si ce minunatie!

Criss 1

16.01.2011, 21:39

R$uxy, multumesc.
Sa stii ca nu e chiar atat se multa munca cu ea. Oricum rezultatul e pe masura asteptarilor.

onuta 1

16.01.2011, 22:24

numai minunatii aici

Teo 1

16.01.2011, 22:46

eu am retea de la o timisoreanca, mi-a placut , e un deliciu !

corina241 1

16.01.2011, 23:33

este celabra prajitura aceasta de pe vremea cand eram mica si atat de bunnnnaaaaa

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:51

Criss 1

17.01.2011, 12:27

Onuta, mamaie, Teo, Corina, va multumesc mult.

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 23:46

KATHERINE 1

11.12.2012, 13:49

Foarte buna prajitura aceasta,am facut-o in vara trecuta cu visine proaspete,am pus si stafide in umplutura,mi-a iesit tare buna si aspectuoasa...

miri2ro 1

12.12.2012, 20:47

cum adica "foaia zdrobita"?

deyutzky 1

12.12.2012, 21:05

KATHERINE 1

07.01.2013, 19:22

Miri2ro,"foaia zdrobita" inseamna una dintre foi care se va zdrobi cu ajutorul unui sucitor,eu personal am dat-o prin masina,am macinat-o alaturi de biscuiti.

MOKUSKA 1

17.02.2014, 17:59

Una dintre prajiturile mele preferatele

Criss 1

18.02.2014, 09:08

RachelaBoc 1

13.10.2017, 01:22

Întrebare de începător : foile ar trebui sa fie mai crocante sau mai moi? Mie mi-au ieșit mai crocante. Adevărul e că cea folosită pt cremă am făcut-o mai groasă decât cele două folosite la prăjitură. Le-am însiropat dar nu am obținut o schimbare majoră. Făceam prăjitura acum 15 ani dar nu îmi mai amintesc detaliile 😬. Merci pentru ajutor.

Criss 1

15.10.2017, 10:02

Foile sunt mai crocante, dar a doua zi se inmoaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Desteapta