Desert prajitura Negresa

de mirela0911 in Prajituri, 9 Iun 2017 | 18334 vizualizari

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

09.06.2017, 20:01

Da de ce a albit deasupra, a fost stresata?)

Rahela Velicu 1

09.06.2017, 20:04

Delicioasa!

RODIMUR 1

09.06.2017, 20:28

E o prăjitură foarte bună!

MotanLaOale 1

09.06.2017, 20:31

mirela0911 1

09.06.2017, 20:48

Cleme, daaaa .... )

mirela0911 1

09.06.2017, 20:48

Multumesc, Rahela!

mirela0911 1

09.06.2017, 20:49

Asa e, Rodica! Multumesc de sustinere!

mirela0911 1

09.06.2017, 20:49

Motanel multumesc!

Valclaudia 1

09.06.2017, 21:22

am sosit la bunatate!

mena29 1

09.06.2017, 21:44

Mmmm, delicioasa!

Merisor 1

09.06.2017, 21:55

Chiar îmi e poftă de o negresă

Constelatialeu 1

09.06.2017, 22:00

Merisor un negru nu vrei?

Adi 1

09.06.2017, 22:23

Foarte buna!

dantes 1

10.06.2017, 08:41

Delicioasa!

madi_marin 1

10.06.2017, 09:09

mama punea si un strat de gem acrisor intre blat si bezea si era delicioasa!

kytz 1

10.06.2017, 11:41

Cred că e absolut delicioasă!

Rocsi 1

10.06.2017, 20:42

Este o negresa pufoasa si foarte buna!

anca_rm 1

12.06.2017, 11:15

ce frumoasa este negresa asta a ta

CameliaR 1

13.06.2017, 11:37

Ce negresa pufoasa si frumoasa!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme