Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

de Oana in Slow Cooker, 14 Mai 2015 | 6440 vizualizari

 

Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 5 buc
    • pulpa de porc tocata- 500 g
    • orez- 100 g
    • ceapa- 2 buc
    • morcov- 1 buc
    • marar tocat- o lingura
    • patrunjel tocat- o lingura
    • cimbru proaspat- 3-4 crengute
    • sare si piper- dupa gust
    • boia dulce- o lingurita
    • rosii cherry- 5 buc
    • oua- 1 buc
    • Pentru sos:
    • paprika afumata- 1 lingurita
    • rosii in bulion- 400 g
    • apa- 200 ml
    • sos de rodii- 2 linguri
    • ulei de masline- 2 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital:

  • Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.

  • Scobiti miezul cu o lingurita.

  • Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce

  • Adaugati oul si amestecati bine compozitia

  • Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital

  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel

  • Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper

  • Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore

  • serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L