Drob din ficat de pasare

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 3872 vizualizari

 

.....nu imi asum acest drob,decat in privinta pozei ....este facut de soacra mea deci munca este a ei!....a in spatele dropului se vad cozonacii care au fost facuti de inaltare!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de pasare,
  • 1l de lapte,
  • 8 oua+1 de uns,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de marar,
  • o legatura de patrunjel,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • unt de uns tava(vas),
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pasare:

Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat.

Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie. ficatul fert se scoate din lapte ,se lasa la racit si apoi seda pe masina.

Ceapa se amesteca cu ficatul gata tocat,impreuna cu mararul si patrunjelul.

La final se adauga usturoiul,ouale batute,sare si piper dupa gust amestecand pana se incorporeaza toate.

Se unge o tava (in cazul meu un vas termorezistent rotund inalt) si adauga compozitia obtinuta ungandu-se la final cu ou.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se serveste rece.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

usturoiul ii da gust foarte bun drobului de pasare.

RETETA IN IMAGINI

Drob din ficat de pasare-0
Drob din ficat de pasare-1

COMENTARII (11)

adry88

adry88 1

24.06.2013, 09:39

tare bun

Rocsi

Rocsi 1

24.06.2013, 10:51

Foarte bine arata

iri_iri

iri_iri 1

24.06.2013, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!