Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 6970 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

27.04.2011, 10:39

Miha 1

27.04.2011, 10:43

Tre sa fie bun!

Eu smantana aia o folosesc la prajituri. Dar in ultima vreme n-am mai gasit.

Corinuta 1

27.04.2011, 10:44

Rocsi 1

27.04.2011, 10:50

Panacris 1

27.04.2011, 11:02

Multumesc. La Plus, gasesti aceea smantana!!!

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:16

ce bine mai arata!!!cred ca as vrea si eu putin,numai putin

Panacris 1

27.04.2011, 11:52

Spor la treaba!

Lau 1

27.04.2011, 14:26

bunnn

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:39

Cris2711 1

27.04.2011, 17:28

mirela0911 1

27.04.2011, 20:57

Buna

elena1988 1

28.04.2011, 22:34

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura mocaneasca