File de pangasius cu legume in vas roman

de ela in Peste, 23 Mai 2010 | 10858 vizualizari

 

o nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste file
  • 1kg cartofi
  • 1/2ardei gras portocaliu
  • 1/2ardei gras galben
  • 1conserva ciuperci
  • 10verze de bruxelles
  • 15rosii cherry
  • 2fire ceapa verde
  • 3cubulete unt
  • sare,vegeta
  • 1/2plic condiment peste
  • 3linguri ulei de masline
  • 200gr smantana
  • 100gr cascaval
  • 50gr parmezan
  • zeama de lamaie
  • 3linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu legume in vas roman:

Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult.

Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie feliute,ceapa verde se spala si se taie rondele.

In vasul roman,lasat in apa rece in prealabil 20minute,se pune un strat de cartofi  si se condimenteaza cu sare si vegeta si se pun cubuletele de unt.Deasupra cartofilor se pune fileul de peste.Ardeii grasi,ceapa rondele si ciupercile feliate se pun deasupra fileului si se mai condimenteaza putin cu vegeta.Se adauga rosiile si verzele de brocolli.

Smantana se freaca cu laptele si se pune peste legume.

Se da vasul la cuptor,acoperit pentru o ora jumatate la foc mic.Se scoate si se presara deasupra cascavalul ras si parmezanul si se mai da la cuptor 30minute.

Se serveste cald cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

jolygina 1

01.06.2010, 23:48

delicios

dada_dana 1

19.06.2010, 20:13

delicios ,DAR ,inlocuiti pangasiusul cu alt peste.pangasius de fapt nici nu ar trebui sa mai mancam vreodata

babi5 1

27.01.2014, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somn cu ciuperci la cuptor