French toast altfel

de aziz in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 6461 vizualizari

COMENTARII (33)

Miha 1

27.04.2011, 14:10

Asta-i ca un fel de pizza. Inseamna ca merge c-o bere.

aziz 1

27.04.2011, 14:14

bun am inteles aluzia dau si bere

Rocsi 1

27.04.2011, 14:20

vin si eu cu miha

Lau 1

27.04.2011, 14:21

bunn

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:22

buna buna

mihaelaM 1

27.04.2011, 14:28

wowww ce bine arata cred ca vin si eu
si aduc si bere

Bunica 1

27.04.2011, 14:47

Asa faceam pizza inainte de revolutie Mmmmm, buna rau !

Dya Daniela Andrei 1

27.04.2011, 14:48

vin si eu la bere!

lilik 1

27.04.2011, 15:22

bune bune

Sidy 1

27.04.2011, 15:37

Asta-i buna sa faci curat in frigider... La Favorite cu ea si la....facut curat !

mihaelaM 1

27.04.2011, 17:07

Cris2711 1

27.04.2011, 17:18

mai Mona nu e bine sa ma uit la retetele tale cand sunt flamanda arat rau de tot,bine ca nu ma vezi

aziz 1

27.04.2011, 18:13

hai am ris bine si sa va zic si povestea,am facut piine intermediara si toti s-au uitat suspect la ea a stat citeva zile in frigi si eu cum nu arunc painea m-am gindit ca-i de facut ceva cu ea ;cascavalul in 2 zile expira deci nici el nu mai era de lasat rosiile daca stau prea mult aceeasi poveste si ute asa a iesit chestia cum zicea Sidy am facut curat in frigider merci fete dragi de vizita si multumesc de aprecieri

aziz 1

27.04.2011, 18:15

si deci daca e petrecere sa curga

kamy 1

27.04.2011, 19:53

asa faceam pizza pe vremea lui ceasca

mirela0911 1

27.04.2011, 21:11

buna idee

Mitinita 1

28.04.2011, 09:27

interesant,ca un fel de budinca de paine sarata

aziz 1

28.04.2011, 09:54

kamy dar e tare buna si apoi ingredientele sint de-a dreptul dupa chef

aziz 1

28.04.2011, 09:55

mirela intra la capitolul ,,n-am chef,,

aziz 1

28.04.2011, 09:57

adina painea nu ramane moale ca budinca e ca un blat de pizza dar ca sa nu se arda si sa fie pufos ,avind in vedere ca painea e veche ,il ,,insiropam,,cu ou si lapte sa revina la ,,pufos,,

RuxyRux 1

28.04.2011, 10:21

Mama mama Aziz...parca-i pizza...ce savoare....yamyyyyyyyyyyyy

aziz 1

28.04.2011, 10:24

daca nu ma complimentezi tu ,maai rux nu-sh cine o mai face

RuxyRux 1

28.04.2011, 10:28

Iubita mea

elena1988 1

28.04.2011, 22:40

aziz 1

29.04.2011, 18:49

elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bake Rolls