Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

de jolygina in Curcan, 6 Sep 2010 | 6253 vizualizari

 

am macat odata la cineva asa ceva si am zis sa incerc si eu cu putine modificari asa ca am zis sa va impartasesc si voua noua mea reteta de figarui ,imi plac foarte mult mie

 

INGREDIENTE

  • 200g ficatei de curcan
  • 150g inimi de curcan
  • un ardei galben
  • rosii cherry
  • arpagic (eu am pus praz ca nu aveam)
  • 250g ciuperci
  • tepuse de frigarui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei si inimi de curcan:

se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi

Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei, rosie , inima , ceapa sau praz in cazul meu si iar ciuperci. Le facem pe toate de seara, le condimentam cu condimente de pui si putin cimbru si le lasam pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficatei si inimi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

07.09.2010, 11:10

fur si eu o frigaruie de la tine

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

ia si doua nadina

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

te invit la un gratar asa ca te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu inimioare de curcan