Friptura de pui cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Mar 2011 | 4280 vizualizari

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

20.03.2011, 18:26

Mitinita 1

20.03.2011, 18:29

ce bine a avut el grija de tine insanatosire grabnica

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 18:32

anca multumesc, miti pai sa ma mai rasfate si el

Lau 1

20.03.2011, 18:33

bravo lu ica te rasfata,arata minunat,insanatosire grabnica

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 18:39

sufletista multumesc mult de tot

Rocsi 1

20.03.2011, 18:55

frumos din partea sotului..eu sunt adepta carnii la gratar si mananc des in acest mod

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 19:01

ms rocsi, si mie imi place, dar la gratar nu la gril...si nu ma refer la gustul carnii ci la cat fum faci in casa

gaby_duceag 1

20.03.2011, 19:14

suna tare interesant

deyutzky 1

20.03.2011, 19:16

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 19:27

Ce minunat sot... ...arata minunat ce a facut el...transmitem felicitari lui si tie multa sanatate

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2011, 19:27

ce bine arata!!!!!!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:05

gaby cine, doru???

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:05

deyutzky ms

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:06

nicoleta ms... e minunat ca doar e al meu si nu putea fi altfel

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:07

dya ms

MIUTA 1

20.03.2011, 20:32

Rocsi 1

20.03.2011, 20:50

a tie iti place la gratar si ala afara,sau din ala pentru aragaz pe aburi?

nadina73 1

20.03.2011, 21:23

adasev12 1

20.03.2011, 22:19

f bun

LUK 1

20.03.2011, 22:21

ce bine e cand gatesc sotii

elena1988 1

20.03.2011, 22:34

bun

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:27

rocsi asta e facuta la tigaie grill, nu la grill-ul cu aburi.....ca la ala cu aburi n-are cum sa scoata fum, de aia prefer gratarul in aer liber

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:28

miuta, nadina, ada ms

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:29

luk chiar ca e bine, elena ms

Rocsi 1

21.03.2011, 11:04

da dar ala in aer liber nu e sanatos..asa o data cand si cand mai merge,dar in rest e cam nociv...fumul ala stiu ca dauneaza...eu cel mai mult folosesc grill-ul pe aburi ,dar am si grill tigaie si imi place..scoatem putin fum,e adevarat dar e bun..si eu imi fac piept de pui pe el si iese foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana