Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

de Andra_Constantinescu in Vita, 16 Mar 2017 | 8556 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.03.2017, 11:16

Bucataras Diana 1

16.03.2017, 11:25

Rahela Velicu 1

16.03.2017, 11:28

Lau 1

16.03.2017, 12:27

Merisor 1

16.03.2017, 12:40

Yummy, ce bine arată!

Constelatialeu 1

16.03.2017, 15:39

Cu vita ma impac mai putin, mai mult ciorba imi place, dar arata tare bine ce ai facut tu acolo..

Ksenya 1

16.03.2017, 17:34

Sanatoasa reteta!

Gherca Daniela 1

16.03.2017, 19:11

buna fripturica!

Rocsi 1

16.03.2017, 20:13

Sper ca am auzit bine ca m-ai chemat la masa!

Andra_Constantinescu 1

16.03.2017, 20:13

Multumesc frumos, dragilor!

dantes 1

17.03.2017, 08:53

Buna!

Andra_Constantinescu 1

17.03.2017, 09:04

E, Rocsi, acum am vazut ce ai scris! Ai auzit bine, da!

Andra_Constantinescu 1

17.03.2017, 09:04

Multumesc, dantes!

Corinuta 1

17.03.2017, 09:18

Tare bine arată!

mirela0911 1

20.03.2017, 21:44

Ce apetisant arata!

Lau 1

26.03.2017, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

ieri la 10:37

Milkshake de capsuni, sanatos si racoritor

pe 10.05 la 17:10

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi