Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi place sa prepar carnea cu cat mai multe condimente,rezultatul final fiind unul desavarsit.Data viitoare vreau sa mai adaug si putin oregano :).Friptura am servit-o langa garnitura de cartofi natur,amestecati cu putin ulei ,iar deasupra am pus sos de pe friptura,asa ne place noua,cat mai mult sos la orice mancarica :))!
Taiem cotletul in felii medii.Ungem fiecare felie cu ulei dupa care le presaram cu rozmarin ,cimbru,sare,piper si boia de ardei dulce.Le asezam intr-o tigaie inalta(in cazul meu) sau o oala in care am pus 2-3 linguri de ulei,asezam intre ele bucatile de usturoi taiate in jumatati ,acoperim cu un capac si lasam tigaia ,oala, peste noapte la frigider.
A doua zi punem oala pe foc,acoperind cu apa bucatile de carne.Lasam sa fiarba sub capac la foc mediu,adaugand apa de cate ori este nevoie pt a le acoperi.Spre final cand carnea este aproape fiarta,nu mai adaugam apa si lasam sa scada putin pt a se forma sosul.La final adaugam lingurita de vegeta,mai lasam sa dea un clocot si oprim focul.
Se serveste langa ce garnitura doriti.Pofta buna!
1
Carnea se poate lasa la marinat si de dimineata pana spre seara cand pregatiti cina.
2
Aromele se patrund foarte bine in carne ,friptura avand un gust deosebit!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult