Fructe in glazura de ciocolata

de adasev12 in Dulciuri, 30 Ian 2011 | 4585 vizualizari

COMENTARII (18)

Cris2711 1

30.01.2011, 19:24

ce bunatate ma intorc pt.Like sper sa nu uit

adasev12 1

30.01.2011, 19:47

mersi, esti o draguta1pup

Rocsi 1

30.01.2011, 20:30

mie portocalele imi plac in ciocolata

zaharia_mihaela2005 1

30.01.2011, 20:42

adasev12 1

30.01.2011, 20:45

da rocsi, gustula cela dlce acrisor e f placut.....

adasev12 1

30.01.2011, 20:46

zaharia_mihaela.....

LUK 1

30.01.2011, 21:12

bune bune

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:34

excelente fructe

La Ancuta 1

30.01.2011, 21:54

adasev12 1

30.01.2011, 23:33

luk....
mamamieelena.... postavaru....

aziz 1

31.01.2011, 07:44

adasev12 1

31.01.2011, 07:56

aziz

Ina 1

31.01.2011, 08:04

vreau sa "topesc " si eu ce-i pe farfurie

adasev12 1

31.01.2011, 08:07

pofteste Ina bine ca-i dimineata devreme....

elena1988 1

31.01.2011, 18:41

mirela0911 1

31.01.2011, 20:01

o idee minunata

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

elena...

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

mirela, e f interesanta combinatia, mai ales la portocale...dulce-acrisor....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, nuci si banane - reteta cu nr. 400