Fursecuri cu gem de caise, de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 26 Noi 2016 | 8788 vizualizari

COMENTARII (25)

cristinutanicolita 1

26.11.2016, 19:45

Imi plac! Trebuie să le incerc si eu

MotanLaOale 1

26.11.2016, 19:52

bune bune

T I M E A 1

26.11.2016, 19:55

Bune fursecuri ai facut

simona72 1

26.11.2016, 19:55

Buna ideea cu dulceață!

Merisor 1

26.11.2016, 19:57

Ador gemul de caise, deci fursecurile le-as adora si mai mult

Bunica 1

26.11.2016, 20:06

Meea 1

26.11.2016, 20:13

delicios!!

Panacris 1

26.11.2016, 20:19

reisnaor_2006 1

26.11.2016, 20:32

foarte bune

Lau 1

26.11.2016, 20:36

bune

Rocsi 1

26.11.2016, 20:49

Multumesc si va poftesc la papat fursecuri!

Ina 1

26.11.2016, 21:12

Bravo, Rocsiuta

CameliaR 1

26.11.2016, 21:14

Mmm, ce fursecuri delicioase!

Valclaudia 1

27.11.2016, 08:23

am sosit!

Rocsi 1

27.11.2016, 11:21

Multumesc fetelor

mirela0911 1

27.11.2016, 15:42

Cat de bune sunt!

Rocsi 1

27.11.2016, 19:39

Multumesc Mirela

anca_rm 1

28.11.2016, 09:19

trebuie sa fie tare buni , o sa ii incerc

Rocsi 1

28.11.2016, 10:29

Anca, chiar au iesit deliciosi!

diaconta 1

30.11.2016, 20:45

Minunate

Rocsi 1

01.12.2016, 20:17

Multumesc Dia

Ana_Samy 1

07.12.2016, 20:32

tocmai am facut reteta cu magiun de prune in loc de gem de caise. Au iesit super gustoase. Multumesc pentru reteta

Rocsi 1

08.12.2016, 20:20

Ana, ma bucur enorm ca ai incercat reteta, dar mai ales pentru ca ti-au placut!

abstract01 1

21.12.2020, 16:56

waw, ce bunatati!

Rocsi 1

21.12.2020, 19:33

Multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Humus cu faina de naut