Garnitura de orez milanez

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 42755 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:23

Eu cu orezul sunt un pic certat, dar, când e foarte bine gătit, un pic, un pic mănânc.

babi5 1

11.02.2014, 18:32

Bun imi place

simona72 1

11.02.2014, 18:32

Mie imi place orezul, pe asta si gol il mananc...are o culoare super!!

Corinuta 1

11.02.2014, 18:33

Cred ca-i tare bun!

nadea68 1

11.02.2014, 18:36

multumesc

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:58

Arata bine !

Geanina87 1

11.02.2014, 19:55

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

nadea68 1

11.02.2014, 20:42

multumesc pentru aprecieri

GeorgiaA 1

11.02.2014, 20:45

Bunut, si eu il fac, e tare buuun!

Rocsi 1

11.02.2014, 20:59

Ce cremos este

diaconta 1

11.02.2014, 21:22

ce culoare superba are

Bunica 1

11.02.2014, 21:34

Usturoi le orez n-am pus.Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:09

incerc si eu cu parmezan, cred ca e delicios

feliciacristea46 1

11.02.2014, 22:49

fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !

Ina 1

12.02.2014, 16:00

nadea68 1

12.02.2014, 17:25

multumesc

nadea68 1

12.02.2014, 17:29

reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust

laura_n 1

13.02.2014, 21:36

arata tare bine

deyutzky 1

14.02.2014, 17:11

cred ca e tare gustos

nadea68 1

15.02.2014, 16:45

Cusnir_Mihaela 1

09.07.2014, 16:30

Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!

Ginu 1

18.02.2024, 12:25

Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de orez cu legume