Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3280 vizualizari

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.06.2011, 21:16

Imi place ca nu e cu aditivi..!!!!

Rocsi 1

20.06.2011, 21:39

mai dar ce de gospodine au facut gem

La Ancuta 1

20.06.2011, 21:41

tare bun

Teo 1

20.06.2011, 22:19

cu cat prelungim timpul de fierbere dulceata capata culoare maronie; eu am fiert 5 kg in 2 ore la foc iute si culoare a ramas rosie!

MotanLaOale 1

21.06.2011, 08:09

bun bun

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:37

MIUTA 1

21.06.2011, 16:14

Multumesc frumos

mena29 1

21.06.2011, 19:32

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:39

bun excelent

adry88 1

02.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise