Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 3280 vizualizari
ionela2682 1
Imi place ca nu e cu aditivi..!!!!
Rocsi 1
mai dar ce de gospodine au facut gem
La Ancuta 1
tare bun
Teo 1
cu cat prelungim timpul de fierbere dulceata capata culoare maronie; eu am fiert 5 kg in 2 ore la foc iute si culoare a ramas rosie!
MotanLaOale 1
bun bun
mihaelaM 1
MIUTA 1
Multumesc frumos
mena29 1
mamaieelena 1
bun excelent
adry88 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!