Alinutzika, miezul din samburi se pune in gem de mult timp (si eu am auzit de la atii de mai multi ani). Problema este: cine are rabdare sa sparga samburii!!
Diaconta... cine nu-si doreste o vacanta?! Cu mici si placute aventuri, cu prieteni, cu soare, cu... oh, foarte multe!
Dar eu raman la concluzia ca cele mai reusite vacante sunt doar cele visate si dorite!
Divainbucatarie, Ionela, cred cu tarie, ca cine nu a incercat macar o data in viata sa faca acest minunat gem, nu stie ce a pierdut: mai mult decat o simpla prezenta in bucatarie, este emotia reusitei precum intalnirea a unui adolescent cu prima dragoste!
Sidy,
Si mama decojeste caisele si piersicile cand le face gem sau dulceata, dar eu sunt mai comoda, nu ma deranjeaza cojile, mai ales ca nu se sesizeaza (la caise).
Ionela,
La Galati sunt cu 4-5 lei kg, dar facand comparatie cu visinele (7 lei) pot spune ca sunt ieftine. Un cais il mai ingrijesti, il stropesti, il cureti in fiecare primavara, dar la un visin? Nu faci nimic!