Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă

de gratziela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2011 | 5286 vizualizari

COMENTARII (27)

Lau 1

18.07.2011, 22:14

bun

Rocsi 1

18.07.2011, 22:16

imi place mult cum iti descrii mereu preparatele iar gemul de caise chiar este senzational de bun

Teo 1

18.07.2011, 22:36

pai, iarna cand vin colindatorii, ii intampini doar cu 650g de gem? de ce sa ''ardem focul de pomana''?frumosa descriere!

diaconta 1

18.07.2011, 22:53

Mmmmmmmmm parfum,daruire,migala si stropul de vacanta ce mi-l doresc minunat Gratziela

RuxyRux 1

18.07.2011, 23:00

Splendoare Gratziela draga mea...splendoare... cu o aroma inconfundabila

alinutzika 1

18.07.2011, 23:08

ai pus si miez de samburi in dulceata?
foarte interesant..nu am mai auzit pana acum.Trebuie sa fie un gem excelent..;

gratziela 1

18.07.2011, 23:15

Teo, 650 inmultesti cu cat de mult iti plac caisele...apoi la iarna "trantesti" o prajiturica minunata cu gem de caise!
Multumesc!

gratziela 1

18.07.2011, 23:17

Rocsi, habar nu am de ii spunem" gem" (cam comun!), pentru ca la cat este de bun, ar trebui sa-l intitulam altfel!

gratziela 1

18.07.2011, 23:19

Alinutzika, miezul din samburi se pune in gem de mult timp (si eu am auzit de la atii de mai multi ani). Problema este: cine are rabdare sa sparga samburii!!

divainbucatarie 1

18.07.2011, 23:21

Imi place mult!

ionela2682 1

18.07.2011, 23:22

Si eu am facut..imi place...

gratziela 1

18.07.2011, 23:23

Diaconta... cine nu-si doreste o vacanta?! Cu mici si placute aventuri, cu prieteni, cu soare, cu... oh, foarte multe!
Dar eu raman la concluzia ca cele mai reusite vacante sunt doar cele visate si dorite!

diaconta 1

18.07.2011, 23:26

ai dreptate,dar cum eu imi permit doar franturi de vacanta,incerc sa le fac de neuitat

gratziela 1

18.07.2011, 23:28

Divainbucatarie, Ionela, cred cu tarie, ca cine nu a incercat macar o data in viata sa faca acest minunat gem, nu stie ce a pierdut: mai mult decat o simpla prezenta in bucatarie, este emotia reusitei precum intalnirea a unui adolescent cu prima dragoste!

gratziela 1

18.07.2011, 23:32

Diaconta,

... si cred ca sunt mult mai reusite, sunt precum jocul de puzzle, fiecare cu misterul si farmecul lor!
O seara placuta!

deyutzky 1

19.07.2011, 00:39

imi place mult

Sidy 1

19.07.2011, 07:29

Intr-adevar gemul de caise este unic
Eu le decojesc primadata si apoi fac gemul.....

MotanLaOale 1

19.07.2011, 08:19

bun bun

ionela2682 1

19.07.2011, 08:57

la CAT DE SCUMPE SUNT CAISELE ANUL ASTA ..EU MAI ASTEPT!!!

mamaieelena 1

19.07.2011, 09:25

f bun gemul tau si parfumat

DIANA B 1

19.07.2011, 15:32


Mmmmmmmmmmmmmmm , ce parfum , ce aroma

Cris2711 1

19.07.2011, 15:50

foarte bun

gratziela 1

19.07.2011, 22:51

Sidy,
Si mama decojeste caisele si piersicile cand le face gem sau dulceata, dar eu sunt mai comoda, nu ma deranjeaza cojile, mai ales ca nu se sesizeaza (la caise).

gratziela 1

19.07.2011, 22:54

Ionela,
La Galati sunt cu 4-5 lei kg, dar facand comparatie cu visinele (7 lei) pot spune ca sunt ieftine. Un cais il mai ingrijesti, il stropesti, il cureti in fiecare primavara, dar la un visin? Nu faci nimic!

Ina 1

20.07.2011, 09:13

si soacra'mea face tot asa Cu samburi de caisa e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui