Gogosari umpluti cu orez

de madi_marin in Mancaruri de post, 1 Noi 2010 | 3759 vizualizari

 

Pentru ca am facut mai mult pilaf, m-am gandit sa umplu si trei gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mari
  • 50 g soia granule
  • pilaf proaspat gata preparat (orez,ceapa,sare, piper, ulei)
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu orez:

Se prepara intai pilaful : se caleste foarte putin o ceapa tocata marunt, se adauga orezul spalat, apoi se pune apa de 3 ori mai mult decat cantitatea de orez. Se lasa sa fiarba la foc mic si cand e gata se potriveste gustul de sare si piper.

Se spala gogosarii si li se taie un capac care se pastreaza. Li se scot samburii si apoi se umplu cu orezul amestecat cu soia inmuiata inainte in apa si scursa foarte bine. Se pun la fiert si cu capacele intr-un vas cu apa pana la jumatatea lor sau un pic mai sus. Se fierb la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote si se dau deoparte.

Se servesc calzi ca atare sau cu smantana sa iaurt deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosari umpluti cu orez-0
Gogosari umpluti cu orez-1

COMENTARII (28)

Irina

Irina 1

02.11.2010, 20:18

Ce dragut e gogosarul si sigur si gustos! Chiar e de notat pentru post.

madi_marin

madi_marin 1

03.11.2010, 08:52

fetele....multumesc, e intr-adevar foarte potrivit pentru post....dar nu numai..... eu l-am facut pentru ca m-am cam saturat de atata carne.....si am vrut ceva mai usor.

Adinacarla

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!