Gogosi din aluat oparit

de Miha in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 11729 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

18.03.2010, 19:13

astea sunt un fel de gogosi grecesti...., eu am mancat gogosile cu miere si scortisoara deasupra.....delicioase.

Teo 1

18.03.2010, 20:29

din ce cresc asa mult, numai de la oua?

rivka 1

18.03.2010, 21:30

ce bine arata, vreau sa le incerc si eu...

Rocsi 1

18.03.2010, 22:12

sunt bune dar absorb foarte mult ulei ca am facut si eu...si sunt mai bune reci

Miha 1

18.03.2010, 22:18

Nu mi s-a parut a fi mai uleiose decat gogosile clasice, dar clar au alta consistenta. Crocante la exterior si usor umede la interior. Mie nu-mi prea plac gogosile, de nici un fel, dar copiilor le-au placut.

Rocsi 1

18.03.2010, 22:35

nu ca sunt foarte bune si gustoase dar mie asa mi s-au parut mai uleioase dar cand erau reci si dupa ce au stat intre servetele erau minunate

Miha 1

18.03.2010, 22:53

Mai, din puctul meu de vedere nu-s foarte bune si gustoase dar daca copiilor le-au placut inseamna ca or fi fost macar bunute.

ionix 1

19.03.2010, 16:22

noua ne facea matusica noastra cand eram mici... n-am mai mancat de vreo 15 ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu aluat de cozonac