Hribi cu pui si mamaliguta

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 4175 vizualizari

 

am fost in acest sfarsit de saptamana la munte, am cules niste hribi, i-am asociat cu niste pulpite de pui si cu o mamaliguta ...si uite ce-a iesit...

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 4-5 hribi
  • 3-4 linguri ulei
  • putina sare si putin piper eventual cimbru
  • o casoleta de pulpe dezosate(cca 1KG)
  • o mamaliguta....(stie oricine s-o faca...)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu pui si mamaliguta:

Se curata hribii, se spala si se taie bucatele mici . Intr-o tigaie se pune o lingura ulei , ceapa tocata si imediat hribii.... pentru a evita prajirea cepii. Se adauga o cana de apa calda si se fierb pana scade apa , repetand inca o data operatia pana scade apa...Se pune sare si piper (sunt atat de gustosi ca nu mai au nevoie de alte condimente).

Pulpele dezosate se spala si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru  si se pun intr-o tava in cuptor cu ulei si 1-2 cani de apa. Se aplica o folie de aluminiu. Dupa cca 30 min se intorc , se mai lasa putin si apoi se scoate folia pentru a se rumeni.

Se face mamaliguta se unesc componentele si .....pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hribi cu pui si mamaliguta 53269
retete culinare - Hribi cu pui si mamaliguta 53270

COMENTARII (16)

maria_claudia 1

29.09.2010, 19:02

super

kristinayellow 1

01.10.2010, 08:44

ador ciupercile in orice reteta asta trebuie facuta

Nicolae 1

03.10.2010, 07:49

....f. cuvinte totul natural...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55