Humus reteta

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 6668 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

15.03.2012, 16:08

trebuie sa fie bun

Ina 1

15.03.2012, 16:11

Am mai vazut, dar n-am facut
Pap de la tine

Sim0na 1

15.03.2012, 18:07

N-am mancat niciodata, dar arata foarte bine!

ionela2682 1

15.03.2012, 18:19

N-am mancat niciodata dar imi place ideea!!

Panacris 1

15.03.2012, 18:32

Am mancat la un restaurant libanez, e interesant la gust

VERONICA2607 1

15.03.2012, 18:56

n+am mancat dar de ceva timp chiar ma gandesc sa incerc...

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 19:20

as incerca si eu

mamaieelena 1

15.03.2012, 19:37

MotanLaOale 1

15.03.2012, 19:41

iry-gabriela 1

15.03.2012, 19:57

Bya Ralu 1

15.03.2012, 20:10

arata bine

Georgiana78 1

15.03.2012, 20:49

Incercati ca este bun....si delicios.....
Va multumesc pt aprecieri!

deyutzky 1

16.03.2012, 00:51

ma tenteaza si pe mine arata bine

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:33

Arata bine si i-mi place si mie

Georgiana78 1

16.03.2012, 08:28

bucatarimcudiana 1

16.03.2012, 09:49

ma bate gandul sa incerc si eu

Laly 1

16.03.2012, 10:54

Trebuie sa incerc si eu neaparat

Mihaela11_jo 1

16.03.2012, 15:00

Foarte bun
Un mic sfat:
Cu o seara inaintea prepararii se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe ape si se lasa intr-un bol la inmuiat in apa in care am dizolvat o lingura de bicarbonat de sodiu. A doua zi dimineata se spala din nou cu apa si se mai lasa la inmuiat cca 2 ore; semintele de naut absorb apa si vor creste in volum.

Se spala din nou si se pun la fiert intr-o cratita cu apa si ¼ lingurita de bicarbonat de sodiu. Se lasa sa fiarba cca o ora si jumatate, timp in care se mai schimba inca o data apa , pentru a indeparta cojile de la semintele de naut. Nu se pune sare in apa!
De asemenea se pastreaza apa un care a fiert nautul pentru a se adauga in caz ca iese pasta prea groasa.

O zi buna!

Georgiana78 1

16.03.2012, 16:24

Multumesc Mihaela pt sfat, este prima data cand fac si am vazut muuulte retete ca sa fac totul cat mai bine, asa ca orice parere, sfat, este constructiv! <>

Georgiana78 1

16.03.2012, 16:25

Va multumesc tuturor!

Mihaela11_jo 1

16.03.2012, 18:32

Draga Ana, traiesc de 30 de ani in Iordania si asa am invatat reteta de la soacra mea; stii vorba "fasole ca la mama" se poate schimba in "hummus ca la mama"

Georgiana78 1

17.03.2012, 17:02

miha tareeee si ce sa spun...sa-ti traiasca soacra.... nu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta