Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de portiadelumina in Porc, 26 Mar 2013 | 6748 vizualizari
portiadelumina 1
Medi
MotanLaOale 1
Fasolea este buna buna, dar soriciul intrece orice bunatate
Ştiu Vladimir. Noroc că la momentul când am făcut fasolea am avut porţe triplă de şorici. Aşa, cât a fiert fasolea, am tot mâncat. Mulţumesc!
Panacris 1
Intreseantă combinație! Bine de știut! Deobicei pun șorici afumat, rămas de la șunculiță și costiță.
Cum m-am priceput şi eu Cristina, la timpul acela, împins de foame Dar să ştii, că bun e şi cu şorici afumat. Mulţumesc!
Rocsi 1
Imi imaginez ce buna este
Să ştii Rocsi că a fost foarte bună. Numai că s-a dus de vreo două săptămâni. E istorie.
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
10 comentarii
8 comentarii
de Catalina L 8
6 comentarii
de gaby_duceag 8
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Caty
Micutza Luana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MonaMimi 1
kukibella 1
Alexa90 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!