Iaurt de casa

de Rocsi in Mancare copii, 26 Mai 2011 | 7987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri lapte
  • 1 pahar 400 gr sana
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare.

dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca.

cand este doar putin caldut,nu cald,ci o tenta doar de caldut,turnam paharul de sana.

il amestecam bine cu laptele si il lasam la loc cald pana a doua zi.

daca a 2a zi nu este inca facut,il mai lasati la loc cald pana se face iaurt.

la mine s-a facut intr-o zi si jumatate.

dupa ce s-a facut iaurtul il punem in frigider ,pentru a se pastra bine.

servim de care ori dorim.

eu azi am servit cu bucati de capsuni..o bunatate!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (65)

Rocsi 1

10.04.2012, 21:25

Oana!

pic20 1

01.04.2013, 03:20

In loc de sana se mai poate folosi si ltle prins sau rest { iaurt ramas } de iaurt traditional - incele de tip danone sau altr marci industriale nu pra am eu incredere-

Rocsi 1

01.04.2013, 10:54

Nici eu nu prea am incredere in iaurtul cumparat, dar mai ajung si sa cumpar.Dar in loc de sana se poate unge bine cratita cu smantana si punem laptele caldut si iese si asa iaurtul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Shake de Portocale si Iaurt