Iepure inabusit - Braised Rabbit

de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2010 | 22888 vizualizari

COMENTARII (30)

deyu_1986 1

17.01.2011, 15:27

arata super cred ca e si foarte bun.Bravo

jolygina 1

25.03.2011, 20:01

o bunatate vin si eu la o portie

Bya Ralu 1

22.03.2013, 14:10

antonelamaka 1

24.08.2013, 12:44

Arata super si vreau sa incerc reteta. Eu am iepuri belgieni, deci sunt mai mari. Ma gandesc sa dublez ingredientele?

anca2886 1

21.09.2014, 22:05

Excelenta reteta, astazi am incercat aceasta minunatie si a iesit delicioasa!!!am trecut-o la favorite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de iepure in sos de vin si masline