Jeleu cu menta si lime

de gospodariu in Mancare copii, 14 Mai 2016 | 268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi gelatina;
  • 200 g zahar;
  • 1 mana de frunze proaspete de menta;
  • sucul de la 3 lime;
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu cu menta si lime:

Vom amesteca intr-un vas 200 ml apa impreuna cu zaharul. Se lasă la foc mic, pana cand se topeste bine zaharul. 
Vom adauga frunzele de menta si le lasam aproximativ 10 minute. Apoi vom strecura intr-un vas curat, vom reincalzi la foc mic şi vom adauga gelatina. 
Vom amesteca pana cand se dizolva totul şi se toarna sucul de lamaie. 
La final, vom pune intregul continut intr-un vas şi vom lasa la racit. 

 

COMENTARII (7)

Rocsi

Rocsi 1

15.05.2016, 11:47

Suna bine!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.05.2016, 22:22

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

16.05.2016, 09:26

hmm, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!