Jeleu de Cafea

de -Miti- in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 4384 vizualizari

 

Stiu ca pare un desert ciudat,dar mie cum nu prea-mi plac dulciurile cu mult zahar,asta a fost perfect. L-am descoperit in Japonia si parca si acuma simt ce gust racoritor avea.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar
  • frisca ptr ornat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de Cafea:

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

 

COMENTARII (16)

Angelina_Elena 1

21.02.2012, 20:58

yamiii,ce jeleu delicios

Panacris 1

05.01.2014, 17:09

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 10:31

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S