Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 1393 vizualizari

 

Foto Credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:

  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet

  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac

  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute

  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea

  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker

  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri

  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul

  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore

  • serviti cu felii de lamaie deasupra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Limba de vita cu masline- la Crockpot 386556
retete culinare - Limba de vita cu masline- la Crockpot 386559

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

imi place mult

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:02

super buna

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:31

A cui limba ai folosit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59