Macrou pane in malai

de MotanLaOale in Peste, 27 Sep 2019 | 4709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou (5 buc.)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g malai
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pane in malai:

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.  

Faina si malaiul se pun in doua castroane ovale.

Se bat ouale bine intr-un castron oval, de lungimea pestilor cu sare si piper.

Macroul se da prin faina, prin ou si prin malai.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se mananca cu lamaie sau usturoi.

Este nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pane in malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie