Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

de abetina in Peste, 30 Iul 2018 | 2892 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

30.07.2018, 15:39

Imi place cum arata, super!

RODIMUR 1

30.07.2018, 15:42

Cu peste afumat si cu pastrama, malasolca asta (oare de unde vine acest nume...?) este mult mai aproape de gusturile noastre... Imi place si aluatul...Bravo, curajoasa cu reteta numarul 1 din concurs! Succes!

UrsanMihaela 1

30.07.2018, 18:20

Interesanta reteta si apetisanta!

Constelatialeu 1

30.07.2018, 20:28

Interesant, bravo !

abetina 1

30.07.2018, 20:29

multumesc mult de aprecieri!

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:24

Multumesc, Bucataras Chef! Recunosc ca nu am citit cu atentie acest articol, din doua motive: 1) stiam ca nu voi participa la concurs, pentru ca urma sa plecam de acasa si 2) pentru ca nu prea sunt fan peste... Dar pentru ca am ramas cu acea curiozitate lingvistica, voi face imediat o lectura rapida si selectiva.

RODIMUR 1

30.07.2018, 23:43

Am citit, chiar tot articolul, dar n-am gasit nici o explicatie a denumirii (de unde vine cuvantul...) Etimologia ma interesa, nu altceva...

dantes 1

31.07.2018, 08:24

Buna!

Panacris 1

31.07.2018, 08:37

simona72 1

31.07.2018, 09:06

Felicitari pentru abordare!

mihaelar63 1

31.07.2018, 15:42

Satisfyyourcravings 1

31.07.2018, 22:26

Imi place ca ai folosit mai multe feluri de peste! Cred ca a iesit super!

abetina 1

31.07.2018, 22:34

a iesit intr-adevar super la gust,au apreciat cei dragi mie,eu nu am voie,eu m-am multumit cu turtele coapte cu bicarbonat,sunt super bune!

Rocsi 1

01.08.2018, 20:21

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Malasolca a la Bia