daca ai sti tu ca inainte am luat un pahar de vin care apropo mai fotografule nu e in poza decat un pic si ii gol in coltul din stanga poate asta sa fie cheia catre o forma de mamaliga ideala? curaj fluturas ca nu te mananca! Tu o mananci pe ea!
Fluturas, sa stii ca mie faza cu mamaliga nu mi-a iesit din prima... prima data am pus un vas mult prea inalt si faceam un cerc in loc de colosseum dar am dres-o pana la urma... Dragos, eu am vazut paharul... sa stii ca asa am operat si yo... doar nu era sa las sa se stinga sticla cu vin
ha ha..adicalea musai sa am si vinul alaturi pentru reusita..va multumesc de pont!
imi fac curaj s-o fac..am promis sotului care se cruceste cand vede ce am cumparat..nu prea se dumireste ce mancam in ziua de Craciun..ca i se par ciudatenii cumparaturile mele...
Dragos, dragule,
Ti-am scris si ca si mesaj "direct" (santem prieteni, nu?!), dar vreau sa stie toata lumea ce gandesc: mamaliguta ta cu fasii de carne si ciuperci este suprema - are gust de acasa, de iarna si de sarbatori, toate laolalta. Jos palaria!! Bravo!!!
dragos, o sa fac si eu ca tare bine arata! Am o nelamurire: cele doua castroane sunt puse unul in celalalt inainte de a turna mamaliga? Sau trni mamaliga in primul castron si dupa aia il presezi in ea pe al doilea?
Primul castron si cel mare se pune cu gura in sus , se unge cu ulei pe laterale , apoi se pune celalalt castron mai mic cu gura in jos uns cu ulei pe exterior, iar apoi se toarna mamaliga.
p.s. daca castroanele sunt de inox , mamaliga se va pastra calduta!
nu te-am zarit de mult p'aci husbandule)).citeam comentariiile si am observat ca un tip, sorin, iti zicea"dragos dragule".nu mai inteleg nimic(.daca tot mi-am luat statut de fumeie de moravuri usoare,macar sa-mi fac de cap)