Mancare de post cu naut

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 17573 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 200 g naut
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post cu naut:

Mai intai, lasam nautul la hidratat, peste noapte ca fierbe foarte greu. Il punem la fiert apoi si il lasam la fiert, pana cand se inmoaie.

Calim ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul si morcovul dat pe razatoare, in ulei incins si adaugam pasta de tomate. Adaugam si nautul fiert si mai lasam pe foc inca 20-25 de minute.

Potrivim de sare, piper si oregano. La final, adaugam si mararul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Neaparat lasat la hidratat peste noapte nautul, daca nu este prefiert.

2

Merge si cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare si porumb