Mancare de praz cu carne de porc si masline

de Andra_Constantinescu in Porc, 2 Dec 2015 | 1630 vizualizari

 

O bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne slaba de porc;
  • 300 g pastrama de porc;
  • o ceapa;
  • 625 g praz curatat de moate si frunze;
  • 150 g masline negre;
  • o cana cu apa;
  • doua linguri bulion;
  • 6 linguri ulei;
  • o legatura de marar;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu carne de porc si masline:

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare.

Se inabusa, amestecand din cand in cand, pana cand este prazul patruns. La final, se adauga bulionul si mararul (spalat si tocat) si se mai fierb cateva minute, dupa care mancarea se poate servi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415087
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415088
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415089
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415090
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415091
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415092
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415093
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415094
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415095
retete culinare - Mancare de praz cu carne de porc si masline 415096

COMENTARII (21)

merisor 1

02.12.2015, 21:55

ooo, ce buna e asta!

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 16:11

super bun!

Xandrinne 1

06.12.2015, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D