Mancarica cu aripioare la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 16 Mai 2016 | 2737 vizualizari

 

O mancare pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancarica-cu-aripioare-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g aripioare
    • 1 punga de legume, eu am avut cu morcovi si mazare
    • 3-4 cartofi
    • 4-5 fire de ceapa verde
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • piper
    • sare
    • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu aripioare la cuptor:

Mai intai taiem ceapa rondele, iar cartofii felii medii si le punem in cratita. Adaugam aripioarele,1 cana de  apa, sare si piper si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.

Verificam daca au inceput sa se inmoaie cartofii si adaugam pasta de tomate si legumele congelate.

Dam din nou la cuptor pentru inca 25-30 de minute.

La sfarsit adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti praji ceapa inainte, eu am preferat sa o las necalita.

2

Puteti adauga orice tp de verdeata.

3

Merge si mai bine cu o salata sau o muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

17.05.2016, 08:24

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

17.05.2016, 09:32

Multumesc!

Andra_Constantinescu 1

17.05.2016, 10:44

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ierburi aromate