Mazare cu carnati

de T I M E A in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2013 | 14724 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa cu mazare de gradina.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare congelata
  • 250 gr carnati de plesoi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit intr-un vas (de aprox 2 l)  cu ulei incins. Adaugam carnatii taiati bucati de 2-3 cm lungime.

Dupa ce s-au calit putin si carnaciorii, punem doua canite de apa si lasam la fiert.

In momentul in care fierbe apa adaugam mazarea congelata si lasam in continuare sa fiarba.

Dupa 10 minute adaugam pasta de gogosari, foile de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam pe foc inca 10-15 minute, practic pana boabele de mazare sunt fierte si a scazut apa.

Adaugam sucul de rosii si mai lasam 5 minute, dupa care oprim focul si servim

Pofta mare! 

 

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu carnati-0
Mazare cu carnati-1
Mazare cu carnati-2
Mazare cu carnati-3
Mazare cu carnati-4
Mazare cu carnati-5

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

21.02.2013, 11:38

bun bun

T I M E A 1

21.02.2013, 13:42

Gina , Gabytza , Bia

Lau 1

21.02.2013, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04