Melcisori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 5860 vizualizari

 

Un alt aperitiv dragutz ptr pitici:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g sunca praga felii
  • 10 felii branza topita
  • 1 borcan cu castraveti
  • branza topita la tub
  • scobitori
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori:

Se taie castravetii in doua si se lasa sa se scurga de zeama.

Feliile de sunca se ung cu branza topita din tub, se pune pe fiecare o felie de branza si se ruleaza. Se taie capetele la rulada, apoi se taie fiecare in doua.

Se foloseste ca baza alta felie de sunca pe care se pune in capat rulada si in continuarea ei castravetele, caruia ii punem antenute din scobitori taiate in doua.

Ii asezam apoi pe un pat de salata verde si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Corinuta 1

26.10.2010, 16:15

Kasmy, ms de furcu

Corinuta 1

26.10.2010, 16:15

Sylviuta, multumesc

elena1988 1

08.02.2011, 10:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
salata de cartofi cu sunca si castraveti murati