Milkshake de caise

de Corinuta in Bauturi, 4 Iul 2010 | 3609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 caise coapte
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 cana cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milkshake de caise:

Caisele se spala bine, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa si se dau in clocot, apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit se curata de coaja si de samburi se pun in blender impreuna cu laptele, gheata si zaharul si se mixeaza 2-3 minute.

Se serveste rece.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Milkshake de caise 40302
retete culinare - Milkshake de caise 40303
retete culinare - Milkshake de caise 40304

COMENTARII (13)

nadina73 1

07.07.2010, 00:52

si eu vreau super bun trebuie sa fi fost nota 10

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 22:40

cred ca am ajuns cam tarziu ca sa mai fie ceva si pentru mine.................bun,bun..............

Corinuta 1

09.07.2010, 22:48

Nici o problema las' ca mai fac, te invitam si pe tine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S