Mini-choux cu crema de vanilie pralinata

de Catalina L in Dulciuri, 18 Ian 2017 | 3392 vizualizari

COMENTARII (19)

CameliaR 1

18.01.2017, 17:18

Servesc si eu!

Rahela Velicu 1

18.01.2017, 17:26

Bunica 1

18.01.2017, 17:34

Oho,hoooooooooooooo!

MotanLaOale 1

18.01.2017, 18:30

RuxyRux 1

18.01.2017, 18:36

Ce reteta minunata ai adus Cata! Te imbratisez!

Lau 1

18.01.2017, 18:43

Meea 1

18.01.2017, 18:48

Delicios!!

Catalina L 1

18.01.2017, 18:51

Multumesc la toti

Catalina L 1

18.01.2017, 18:51

Rux te pup cu drag

Rocsi 1

18.01.2017, 18:57

Catalina, sunt nemaipomenite, chiar de vis aceste choux-uri!

RuxyRux 1

18.01.2017, 18:58

Si eu Cata scumpa!

Bya Ralu 1

18.01.2017, 19:52

bune

Bucataras Diana 1

18.01.2017, 20:17

simona72 1

18.01.2017, 20:55

Când am făcut Paris Brest primul gând a fost către tine. Mă gândeam că voi găsi la tine detalii despre rețeta, introducere marca Catalina au apărut și detaliile pe care le căutam...Apreciez tare mult tot ce faci! Felicitări!

Merisor 1

18.01.2017, 21:01

Ce faine sunt!

Catalina L 1

18.01.2017, 22:29

multumesc Simona, ai fost de la-nceput foarte draguta cu mine. Si eu apreciez mult retele tale

alilianaa 1

19.01.2017, 07:05

delocioase!

kytz 1

19.01.2017, 18:17

Delicioase! Si mie imi plac foarte mult retetele tale!

Panacris 1

19.01.2017, 18:58

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ecleruri cu crema de ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana