Negresa

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 8168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf copt
  • o esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte
  • cacao
  • nuca
  • cocos
  • Pentru glazura ai nevoie de:
  • o jumatate pachet de unt
  • 3 linguri lapte
  • cacao
  • nuca
  • o cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Glazura :

Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata.

Blat:

Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana devin cremoase. Praful de copt se amesteca cu faina.

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute, esenta de rom, o cana de lapte si faina.

Se pune la cuptorul preincalzit. Folosim o scobitoare sa observam daca s-a facut blatul. Il scoatem si il lasam un pic sa se raceasca si adaugam peste el glazura si peste glazura presaram cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negrese cu cremă de brânză