Omleta cu spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 1880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 2fire de ceapa verde
  • 1lingurita de tarhon verde tocat
  • 2ciuperci
  • 1lingura unt
  • 1catel de usturoi
  • 200g spanac verde sau 4cuburi congelate din comert
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

In tigaia cu unt,pun sa se caleasca ciupercile tocate marunt,

dupa ce a scazut apa din ele,adaug ceapa rondele marunte,apoi usturoiul zdrobit,tarhonul,spanacul curatat,spalat,oparit cateva minute si de asemenea taiat marunt;

condimentez cu sare si piper,adaug ouale batute,amestec repede apoi pun capacul si dau focul mic,iar dupa 3-4min. intorc omleta cu o paleta.

 

TIPS-URI

1

se poate servi si calda

2

si rece

3

cu salata

COMENTARII (7)

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 21:53

wow....ce idee genialaaaa

MIUTA 1

23.03.2011, 22:01

Imi place,mancare sanatoasa

Rux 1

23.03.2011, 22:03

Imi place omleta, imi place spanacul deci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D