Orange curd

de La Ancuta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 3910 vizualizari

COMENTARII (63)

gaby_duceag 1

21.06.2012, 12:20

miha
21.06.2012, 11:30

Bine...daca trebuie schimbat ca l-ai spart cu ciocanul sa-i scoti data...sau ca-i cad acumulatorii cand pozezi...
))
unde bati cucoana?)

La Ancuta 1

21.06.2012, 12:24

Gaby, batea la usa ta???

Miha 1

21.06.2012, 12:36

alinutzika 1

21.06.2012, 14:12

La Ancuta 1

21.06.2012, 14:25

Multumesc

deliciousflavours 1

21.06.2012, 15:02

oooo, te invidiez! atatea cursuri as face si eu, dar.....maybe some day
felicitari ptr reteta, dar mai ales ptr prezentare

La Ancuta 1

21.06.2012, 15:45

de un an de zile ma tot gandesc la cursul acesta, dar atunci nu aveam inca aparatul foto

Poliana 1

21.06.2012, 15:52

Chiar e simplu,si cred ca e o deliciosenie, inca n-am facut...sa-mi fie rusine

Ella Carla 1

21.06.2012, 19:57

alta bunaciune,are o culoare frumoasa

MotanLaOale 1

21.06.2012, 22:11

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Poliana incearc-o, e tare buna

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Multumesc Carla

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:46

Vladimir

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Deset tort cu ciocolata, visine si crema de portocale