Oua vopsite

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 1417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • plic de vopsea rosu
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se spala bine cu detergent de vase dupa care le clatim foarte foarte bine.

Cine doreste sa inlature scrisul de pe ou se poate sterge cu otet.

Se pun la fiert in apa cu sare (pentru a nu se crapa coaja) si se lasa la fiert circa 3 minute. Se scot pe un prosop de hartie, dupa care le adaugam in oala cu vopsea, se lasa cateva minute.

Vopseaua de oua se pregateste in functie de instructiunile de pe spatele plicului.

Pentru luciu se ung cu ulei sau cu slanina

 

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.05.2013, 17:34


Nu s-a luat cu nimic la mine!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:53

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:59

eu asa am auzit ca se ia cu otet!si la motan am vazut ca scrie la fel))eu nu am incercat!v-am scris ce am auzit)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04